Златекс ООД ще представи новите модели телехендлери Manitou - NewAg на Бата Агро 2017 Избрана

 

По време на на Бата Агро 16-19 май 2017 г. Ще бъдат проведени демонстрации на телехендлери Manitou от професионален демонстратор от Франция. Ще имате уникалната възможност да разгледате машините от близо и да видите как работят в реални условия.

Ниско разположения шарнир на стрелата и монолитна конструкция на предното стъкло ви осигуряват видимост на 360°, като гарантират както вашата безопасност, така и тази на околните.

В новите модели - NewAg могат да се открият много иновации, като например степенката за безопасен достъп до кабината Easy-Step и перфектната видимост благодарение на патентованите от MANITOU наклонени сегменти на решетката върху покрива, които увеличават видимата площ, особено по време на товароразтоварни дейности извършвани над кабината

Насладете се на времето, прекарано във вашата машина!

Възползвайте се от оборудване, което е перфектно съобразено с вашите нужди: текстилна седалка, кормилна колона, която може да се регулира по височина и в дълбочина, сенник, електрически стъкла, USB порт, контакт 12V и много други иновации грижещи се за вашия кофорт.

На борда на NewAg всички управляващи елементи са на една ръка разстояние и са ясно обозначени с пиктограми и цветни кодове. И тъй като всеки следва своя собствена логика, вие можете да изберете разположението на „DSB“ бутоните: икономия на време, необходимо, за да се съсредоточите върху най-важното!

Направено е всичко, което да улесни работния ви ден!

Джойстикът JSM® е монтиран на самонагаждащ се подлакътник, което е изключителен патент на Manitou и ви позволява, напълно безопасно и без да се уморявате да контролирате всички движения с една ръка: повдигане и сваляне на стрелата, разгъване на телескопа, изсипване и загребване на кофата, както и смяна на посоката на движение.

Нивото на шум от 73dB прибавя допълнителен комфорт за оператора. За подобряване на информацията по време на управление, повече от 80 изскачащи прозорци се показват на екрана, разположен на таблото и помагат на оператора в ежедневната му работа.

Maniplus разширена гаранция

ЗЛАТЕКС ООД, като официален вносител на телескопичните товарачи Manitou, предлага разширена гаранция на телехендлери Manitou – MANIPLUS.

Maniplus - вашите предимства:

- Персонализирана оферта, отговаряща на вашите нужди

- Оптимална употреба и минимален престой на вашата машина

- Прогнозиране и контролиране на разходите ви.

- Поддържане на рентабилността на вашата машина

- Увеличаване на препродажната стойност на вашата употребявана машина.

Разширената гаранция е до 5 години / 6000 м.ч. и включва пълно покритие: електрически компоненти, климатици, кормилна уредба, преден мост, двигател, скоростна кутия, трансмисия, хидравлични компоненти, заден мост (направляващи оси). Главното предимство на разширената гаранция е да предпази клиента от непредвидени големи ремонтни разходи. За повече информация се обърнете към нашия търговски представител или на попитайте на емейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Прочетена 788 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта