Срещу 5 долара може да сглобявате трактори в Минския тракторен завод

Интересна инициатива започна белоруският производител на земеделска техника Мински тракторен завод. С цел развитие на промишления туризъм на посетителите на завода се предлага да вземат участие в сглобяването на тракторите.  Идеята за това е възникнала, когато от завода отбелязали повишения интерес към технологичния процес от страна на туристите. Така, за шанса да участват в сглобяването на известните в цял свят трактори с марка БЕЛОРУС, те трябва да заплатят по 5 щатски долара. Всички действия на туриста на конвейера се контролират от специалист.
След това на туриста се издава специален сертификат, че е участвал в производството на тракторите. В документа са посочени модела и конкретния сериен номер на машината. От стартирането на програмата през януари 2017 година от шанса са се възползвали 1700 души, посетили завода. Следващото предложение на компанията ще бъде самостоятелно управление на тракторите.
Минският тракторен зцавод съществува от 1946 г. За това време там са произведени 3,8 млн. трактора. В МТЗ твърдят, че всеки десети трактор в света е с марка БЕЛАРУС.

 

Прочетена 796 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта