Kverneland CL GEOSPREAD – тороразпръсквачка за средния сегмент ферми Избрана

Kverneland представи тороразпръсквачката ExactaCLGEOSPREAD с вместимост 1300 – 2800 литра и максимална работна ширина от 33 метра. Идеалната комбинация в средния сегмент тороразпръсквачки за земеделски производителни, смесени или животновъдни стопанства. Системата GEOSPREAD позволява автоматичната или механичната промяна на работната ширина да се извърши много бързо.

Комбинацията от голямата вместимост от 2800 литра и максималната работна ширина от 33 метра прави CLGEOSPREAD идеалната тороразпръсквачка в този сегмент на пазара. Дори и в комбинация с по-малки трактори. Зареждането, дори и с биг бег е много лесно заради ширината на бункера от 245 см. Технологията GEOSPREAD, използвана и при по-големите модели, е същата тук, което гарантира високо технологична тороразпръсквачка.

Базиран на предишни обработки, граници на полетата и информация за извършените задачи, автоматичният секционен контрол на CLGEOSPREAD регулира работната ширина и дозиращата система чрез GPS система за позициониране за перфектно препокриване и минимално предозиране. Например при работа върху поле с неправилна форма, GEOSPREAD ще започне да регулира работния захват стъпка по стъпка. Лесна работа, тъй като няма нужда да се сменят настройките на тороразпръсквачката или ISOBUS терминала. „GEOSPREAD системата осигурява спестяването на 5-15% торове – твърди JeroenvanTurenhout, старши продуктов мениджър. –Когато размерите на полетата са по-малки, дори икономията е по-голяма.” Именно това прави ExactaCLGEOSPREAD идеалната тороразпръсквачка за всякакъв тип стопанства.

Прочетена 516 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта