Следваща крачка към дигиталното бъдеще направи фирма CLAAS Избрана

Фирма CLAAS откри нов център за електронни разработки в гр. Дисен, Германия. Председателят на Надзорния съвет на CLAAS Катарина Клаас-Мюлхойзер имаше възможността да посрещне Министъра на икономиката на Долна Саксония Олаф Лийс и много други гости - политици и бизнесмени. „Изключително съм доволен, че утвърдено в световен мащаб предприятие като CLAAS направи тази ориентирана към бъдещето инвестиция в нашия регион, която засилва и обогатява нашето аграрно стопанство. Приветстваме CLAASE-Systems в Долна Саксония“, каза Министърът на икономиката.

Това предприятие ще ни позволи да направим още една голяма крачка към дигиталното бъдеще“, каза Томас Бьок, член на Управителния съвет на CLAAS, отговарящ за технологии и системи. „Електронните системи за асистенция, софтуер и комуникационни технологии придобиват все по-голямо значение в земеделието.“

Повече от 170 софтуерни специалисти и инженери от Електронни системи CLAAS работят в Дисен върху новаторски решения, свързващи машините в мрежа, с цел да се помогне на земеделците да управляват бизнеса си по-ефикасно. Те включват контролни устройства, електронна архитектура, терминали, камерни системи, автоматични системи за управление чрез сателитен сигнал, както и много други иновации. „При нас теория и практика вървят ръка за ръка“ обясни д-р Карстен Хоф, Изпълнителен директор на Електронни системи CLAAS. „Освен модерни работни места и лаборатории, оборудвани със най-съвременната технология, ние имаме работилница и изпитателна писта, където можем веднага да тестваме нашите разработки“.

В Дисен се стремим да създадем динамична работна среда, която подпомага нововъведенията. Например, има отворени площи за срещи на всеки етаж, оборудвани с най-новата медийна технология, а така също и стая родител-дете, която служители с деца могат да ползват, когато е необходимо.

Фирма CLAAS е инвестирала над 10 милиона евро в новото предприятие CLAAS -електронни системи в Дисен, което е разположено на площ пет хектара. През 1998 г. CLAAS придоби една от водещите фирми за софтуер в областта на земеделието и я интегрира успешно в Групата на CLAAS. От тогава се появиха силна поредица от технологии, предназначени за увеличаване на ефикасността, под бранда EASУ.

CLAAS стана един от водещите доставчици на прецизни решения за земеделието и спечели многобройни награди за иновациите си.

Всички продукти на CLAAS, можете да намерите при официалния вносител на марката за България, фирма РАПИД КБ ООД, тел. 02/400-80-10www.claas.bg.

 

Прочетена 811 пъти
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта