Земеделски машини втора ръка от Германия с гаранция от BayWa Избрана

На baywaboerse.de фермерите избират трактори, комбайни и още много други машини, необходими за успешния им бизнес

Германската групировка BayWa е най-големият търговец на земеделски машини в Европа. Годишните приходи на компанията от търговия със земеделско оборудване възлизат на 1,3 милиарда евро. Бизнес моделът на компанията е максимално прозрачен. BayWa изкупува употребявана техника от германските фермери и я продава на пазарите в Европа. За целта е създаден професионален интернационален екип, занимаващ се изцяло с продажбите на техника втора ръка.

През 2017 година BayWa e доставил десетки машини и на българския пазар, като например този CLAAS LEXION 660 на снимката на фермер от Шумен. Все повече български земеделци се доверяват на германските експерти от BayWa. Германското качество и надеждност, както и предоставяното техническо обслужване, а и името на BayWa зад машините, са гаранция, че сделката е безпроблемна. Употребяваните машини, които се продават от концерна, са проверени, всички те са в много добро техническо състояние и отговарят и на най-високите изисквания на земеделците. BayWa предлага и демонстрационни машини, които са като нови, но на много атрактивни цени.

Закупувайки машини втора ръка от BayWa фермерите получават високопроизводителна и високоефективна техника на отлична цена.

Какво ще намерите на сайта baywaboerse.de/bg? Модерни технологии за икономически оптимизирана обработка и прибиране на реколтата, които работят с минимални вреди за почвата. На сайта може да избирате между 2000 машини, така че няма начин да не намерите тази, която оптимално ще съответства на нуждите на вашето стопанство. А ако случайно не откриете такава, просто трябва да се свържете с екипа и специалистите ще ви помогнат да откриете точно онази машина, която търсите в много кратки срокове. Винаги си заслужава да прегледате сайта.

Чрез интернет комуникационните канали като Skype for Bussines ще имате възможност да получите първо впечатление за машините още от дома си. Просто трябва да се обадите по Skype и ще видите машините на видео в реално време. Това е лесен начин да получите първи впечатления от техниката, а освен това пести време и пари.

За някои от новите употребявани машини, които не са по-стари от 6 години или са отработили по-малко от 5000 моточаса, BayWa предлага гаранция, наречена extra12Garantine. Тя е валидна за 12 месеца или 1000 моточаса и покрива всички важни части на машината като двигател, спирачки, скорости, електроника, хидравлична система или кормилното управление.

Освен това, BayWa предлага евтини методи за плащане, подходящи както за земеделците, така и за дилърите на техника втора ръка.

Ако искате да научите повече за компанията, посетете щанда на BayWa на Агритехника 2017 в Хановер от 12 до 18 ноември – зала 20, щанд А52.

На снимката

Щастливите нови собственици от Шуменско на CLAAS LEXION 660, закупен през 2017 година, от BayWa 

Прочетена 2868 пъти
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта