300x250

Български фермери посетиха завода за комбайни на Deutz-Fahr Избрана

SDF инвестира огромни средства за обновяването на производствените мощности на своя топ-бранд

Ангел Върбанов

Мисията на Deutz-Fahr е да прави фермерите по света по-богати и животът им по-лесен“. Това е написано на сайта на компанията. И този девиз вече повече от век се следва стриктно в цялата производствена гама на водещия световен производител на земеделска техника. Но да

видиш с очите си и да пипнеш с ръцете си винаги е бил най-добрият начин да вземеш решение, когато става въпрос за закупуване на скъпи машини. По тази причина и поради големия интерес към комбайните на Deutz-Fahr, компания Ири Трейд, официален представител на марката у нас, заведе 45 български фермери в завода за комбайни в Жупаня, Хърватска. Българската група посети модерния, напълно обновен завод на световния лидер в производството на земеделска техника, където през последните години са направени милионни инвестиции, за да отговори производството на най-високите съвременни изисквания. Посещението бе изключително интересно за българските фермери, те минаха по цялата поточна линия – от заготовката на частите до крайния продукт и успяха лично да видят къде се създават комбайните, от които са доволни стотици български фермери, поверили съдбата на стопанствата си на тези машини. Фермерите получиха отговори на всички интересуващи ги въпроси лично от ръководството на завода.

Илияна Лефтерова, генерален директор на фирма Ири Трейд, разказа повече за пътуването:

Посещението беше изключително ползотворно за нашите фермери. Те успяха да се запознаят с цялата гама продукти на Deutz-Fahr. Брандът е основен в SDF, като на него се пада 90 на сто от цялото производство, както и от оборота на концерна. Единствено Deutz-Fahr в рамките на концерна произвежда пълната гама машини - трактори от 25 до 340 к.с., пълна гама комбайни, телескопични повдигачи, зелена линия

Личното ми впечатление е, че всички клиенти останаха изключително доволни. Те успяха да видят новите ни модели техника, които от миналата година са с нова визия. Има и доста новости при машините. Отзивите от посещението са много позитивни. Земеделците бяха особено впечатлени от факта, че всеки един детайл се прави в този завод. Самият завод е изключително съвременен и нов. Линиите и машините, с които се произвеждат комбайните са нови, високотехнологични и съответно продуктът, които излиза от завода е високотехнологичен и на най-високо световно ниво. Особено впечатлени останаха от факта, че всеки един детайл от комбайните се произвежда в този завод.

Отличното производство няма как да не се отрази и на резултатите от продажбите на комбайните с марка Deutz-Fahr в България, които тази година са много високи. Това, което обаче много ни радва са отличните отзиви, които получаваме след покупката от техните собственици. Големият интерес се потвържадава и от присъствието в групата на такива значими български земеделци като Стоян Шопов  -  ПРО АГРО ООД – 120 000 дка, Стефка Кулова – ЕТ „Стефка Иванова 2000“ – 16 000 дка, Александър Миндачки – „ Тракийска Зора 2015“ ООД -12 000 дка, Георги Велев – „Марица 2007“ ООД – 7000 дка, Филип Малев – „МЦД-02“ ЕООД – 9000 дка, Динко Христов от Винпром Карнобат с 30 000 дка, Николай Кръстанов – Пожарево – 20 000 дка, Пламен Димитров от „Сортови семена и растителна защита „ЕООД – 20 000 дка, както и от това, че групата стана многократно по-голяма, отколкото бяхме планирали, тъй като много земеделци изразиха желание да посетят този завод с нас. В края на пътуването те споделиха, че са впечатлени, доволни, видели, това което са искали. Някои от клиентите, които вече имат машини на Deutz-Fahr казаха, че сега са разбрали защо са толкова добри машините им, и как се покрива това, което реално показва машината, с начина, по които се произвежда“.

А ако и вие се интересувате от техниката на световния лидер Deutz-Fahr – побързайте! До 10 декември на може да я закупите с отстъпка от 10 нпроцента. Това е специален комплимент към клиентите от фирма Ири Трейд, която тази година празнува 10 години представителство на Deutz-Fahr в България.

Прочетена 1275 пъти Последно променена в Сряда, 29 Ноември 2017 13:14
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта