SULKY внедри ISOBUS и в гамата тороразпръскващи машини DX

Решението ISOBUS отдавна се предлага от SULKY при моделите от сериите с голям капацитет X40+ и Х50+. Отскоро тази възможност се добавя и при машините от серията DX30/DX30+. Всички машини с претегляща система и електрически контрол на отваряне/затваряне на тороразпръскващите клапи могат да се свържат с вече съществуващ в стопанството ISOBUS универсален терминал (съвместимостта с ISOBUS терминали, посочени в базата данни AEF/https://www.aef-isobus-database.org/isobusdb/login.jsf/ е гарантирана). Потребителят на такова оборудване може вече да се възползва от всички функции на ISOBUS като настройка на нормата на торене или изключване на клапите. В частност това изключване на секции прави възможно активирането на функцията Stop&Go. Това активира автоматичното отваряне/затваряне на клапите в края на парцела в зависимост от GPS позицията на машината. Или дори с ½ ширина при окрайчване на полето, за да се оптимизира точността на припокриване на разпръсквания тор.

Добавяйки конвертор ISOLINK позволява машината да се трансформира във версия с ISOBUS. Това е категорично предимство, ако машината се използва от няколко фермера, понеже може да се включва от режим с ISOBUS към режим без ISOBUS. Така един фермер може да използва универсалния терминал на трактора си с ISOLINK, докато другият може да използва машината на Sulky в режим без ISOBUS, ако тракторът му не е оборудван с ISOBUS. В този случай ще избере контролния кит VISION, добре познат от моделите на Sulky с претегляща система.

Това е голямо предимство за улеснение работата на фермера и е важен аргумент за запазване добра цена на машината при препродажба на вторичния пазар.

Торачката Sulky DX30+ може да бъде оборудвана с ISOBUS QUARTZ 800

Торачките Sulky DX30/DX30+ са с обем от 1500 до 3000 литра и работна ширина до 36 м. Подробна информация търсете при вносителя Оптиком ООД, www.opticom-bg.com.

етикети:
Прочетена 1097 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

AGRA 300x250px 

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта