Българските фермери, посетили щанда на Manitou, получиха ваучери

Oт 14 до 18 ноември 2017 г. eкип на ЗЛАТЕКС ООД беше на разположение на българските фермери, дошли да се запознаят от първа ръка с продуктовите обновления и новите технологии в земеделската техника на най-голямото и престижно селскостопанско изложение Агритехника 2017, което се проведе в конгресния център в Хановер.

Всеки посетител получи ваучер за отстъпка при закупуване на нова машина, както и презентация на конкретната машина.

Групата Manitou, световен лидер в производството на машини за работа с различни материали и на всякакви терени, участва в изложението Agritechnica от 12-ти до 18-ти ноември в Хановер. Основна тема на това водещо събитие бе възможноста за представяне на нови продукти и иновации. Телехендлерите бяха представени с новия модел телескопичен товарач с чупеща рама MLA-T и новия модел телехендлер MLT 961-145 V +L.

Четири нови модела се присъединяват към съществуващата гама NewAgMLT 730-115 V, която е налична и в компактната версия (CP) и съществуващите MLT 733-115 с типово одобрение за трактор.

Присъствие под знамето на иновациите

Групата Manitou, чрез марката Manitou, представи на нейния щанд забавна и оригинална пътека. Посетителите бяха поканени да следват линия на земята, която ги ръководеше сред различните нововъведения.

Тази пътека подчертава и иновациите в услугите, предоставяни на потребителите.

Посетителите, следващи линията, можеха да видят:

- функция Comfort Steering System(CSS)- функция, която намалява радиуса на завиване на селскостопанските машини и намалява умората на водача;

- интелигентна хидравлика система, която е инсталирана в серията NewAg и автоматизира много от движенията на стрелата;

- покривна решетка, предлагаща ненадмината оптимална видимост, сертифицирана по ROPS / FOPS;

Арнауд Бойер, вицепрезидент "Маркетинг и разработка на продукти", обясни: "Работим ежедневно върху нововъведения, за да подобрим безопасността на нашите потребители, да улесним работата им, и да намалим TCO (общите разходи за собственост на машините), както и върху предлагането на нови услуги. След успешното преоткриване на селскостопанския телехендлер, ние сме преработили изцяло и мотокар подходящ за всякакви терени: по-добра видимост, по-лесен достъп, гъвкава моторизация, повишена сигурност и намалени разходи за поддръжка. Тези иновативни решения ни позволяват да отговорим най-добре на очакванията на нашите клиенти.

Разширена гама телехендлери NewAg

Базирайки се на успеха си, с повече от 3 000 машини, поръчани за еднагодина след пускането на гамата NewAg в продажба, тя включва 13 модела. Новият MLT 730-115, с капацитет от 3 тона и височина на повдигане 7 метра, е оборудван с M-Varioshift трансмисия (двустепенна хидростатична) и се предлага в два модела, единият от които е по-компактен с ширина 2,06 м и височина 2,14 м. Диапазонът се допълва от друг модел, MLT 733-115, със или без хомологация на трактор и бутална LSU помпа.

Новият MLT 961-145 V + L

Групата представя предварителен преглед на новия модел с висок капацитет, MLT 961-145 V +. В този модел са внедрени много иновации, за да се оптимизира удобството на ползвателите, включително достъпът до кабината "Easy-Step". Капацитетът при максимална височината сега се увеличава с 40% в сравнение с модел MLT 960. В допълнение, изолацията на кабината намалява нивото на шума до 74 dB (A) - намаление наполовина в сравнение с предишния диапазон!

Машините MLT, предназначени за селското стопанство, имат нов облик

От 2018 г., за да разграничи ясно своята селскостопанска версия, Manitou ще стандартизира дизайна на всичките си телехендлери MLT, чрез предлагане на черна стрела и кабина NewAg. Тази стандартизация ще покаже удобния интериор на кабината, високото ниво на производителност, особено по време на интензивни работни цикли и рентабилността, които са основни атрибути на телехендлерите Manitou.

Пускане на пазара на MLA-T (Телехендлер с чупеща рама)

Изложен за първи път на търговското изложение LAMMA във Великобритания, новият MLA-T е специално съобразен с нуждите в области като хранене на животни, почистване, разпръскване на торове и работа с различни селскостопански материали, като например големи бали. Решетката на покрива позволява много по-голяма точност при работа с товари на височина, а достъпът до мястото на водача се улеснява, благодарение на две врати, разположени отляво и отдясно на кабината. Известният JSM® (Джойстик Switch & Move) на подлакътника също е сред компонентите на MLA-T, предлагайки допълнителен комфорт на оператора. С по-малък радиус на завиване, който позволява завъртане в особено тесни пространства, маневреността е един от реалните активи на MLA-T. Пакетът "Интелигентна хидравлика", системата "Регенеративна хидравлика" и окачването на стрелата "Active CRC" позволяват на потребителя да извършва многобройни движения, като същевременно увеличава производителността. Този нов модел също оптимизира разхода на гориво.

Наред с телехендлерите, групата Manitou преоткри и мотокарите на Agritechnica

Новият мотокар MC18: по-голяма видимост и по-малко шум в кабината

С обща ширина 1450 мм и височина под 2 м при версията "Buggy", мотокарът MC18 предлага на потребителя оптимална видимост по време на операциите, благодарение на новия панорамен остъклен покрив без метална конструкция. Той се състои от две закалени стъкла, разделени от пластмасово фолио (създаващо ламинирано стъкло). Тази комбинация гарантира, че операторът е защитен от падащи предмети, в съответствие с изискванията на стандартите за безопасност ISO 6055 (FOPS). Тази иновация позволява наблюдението на товара по време на цялата операция по повдигане. За да осигури на потребителите още по-голям комфорт, "двойното" покритие се състои от здрава, твърда секция и гъвкава изолирана секция, която гарантира намаляване на шума. Само с 79 dB в кабината операторът работи в оптимални условия, докато средната стойност на пазара е 86 dB. "В тясно сътрудничество с нашия инженерингов офис ние сме проектирали ултра компактен мотокар, който позволява на фермерите лесно да се придвижват по пътищата. Това е продукт, който е идеален за градини и разсадници, работещи понякога в трудни терени. С обща цена на притежание сред най-ниските на пазара, можем да кажем, че с MC18 сме преоткрили мотокара за работа на всякакъв терен! ", казва Патрик Ларидан, маркетинг мениджър на Lift Truck & Product Development.

НОВО приложение за смартфон на GPS системата за мониторинг на MANITOU-

Easy MANAGER

GPS системата Easy MANAGER, която позволява отдалечено управление и мониторинг на оборудването, предоставя на фермерите още повече услуги. Тази услуга вече се предлага и на смартфони посредством приложението "Manitou Easy MANAGER", което улеснява потребителите да се свързват.

На световното изложение Агритехника в Хановер бяха представени за първи път новите модели телехендери на Manitou- MLT730, MLT730 CP, MLT 733 LSU и MLT 961, както и изцяло обновения нов модел мотокар Manitou-MC18.

За повече информация Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; 0877 308181 

етикети:
Прочетена 1121 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта