Дискът CrossCutter на Väderstad бе избран за ”Машина на годината 2018” Избрана

Новият и уникален диск VäderstadCrossCutter получи почетната награда „Машина на годината 2018“. Наградата беше връчена по време на изложението Agritechnica в Хановер. Дискът CrossCutter е награден като „Машина на годината“ в категория „Почвообработка“.

Наградата „Машина на годината 2018“ беше връчена от жури, съставено от европейски журналисти – представители на различните земеделски медии в агросектора. По време на официалната церемония наградата беше приета от г-н Кристер Старк – председател на управителния съвет:

Във Väderstad сме много горди и се радваме, че CrossCutter Disc е награден като „Машина на годината 2018“. Оборудван с диск CrossCutter, дисковият култиватор Carrier осигурява много интензивна ултра плитка обработка, даваща големи агрономични ползи, казва Кристер Старк.

Ултра плитка обработка

Уникалният диск CrossCutter е предназначен за интензивна плитка обработка на работната дълбочина 2-3 см. Благодарение на формата на диска и висококачествената шведска стомана, CrossCutter осигурява пълно нарязване и интензивно смесване при плитка работна дълбочина.

Дискът CrossCutter се представя изключително в стърнища след маслодайна рапица и покривни култури, като същевременно осигурява чудесни предимства в пшенични стърнища, както и върху обработена почва – казва Матиас Хонверт, директор „Маркетинг и Продажби“ във Väderstad, и допълва:

Дискът CrossCutter работи много интензивно с много ниски изисквания за мощност, в плитка работна дълбочина и със скорост до 20 км/ч.

 

Прочетена 1192 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта