Deutz-Fahr откри най-съвременния завод за трактори на стойност 90 млн. евро Избрана

Произведените там машини носят най-високия знак за качество „Произведено в Германия“

За повече от стоте години на своето съществуване компания DEUTZ-FAHR се е утвърдила като лидер на пазара на земеделска техника, влага водещи германски технологии в своите трактори, като в същото време остава световен бранд, признат от земеделците във всички кътчета на планетата. Световният гигант SDF e насочил всичките си усилия и инвестиции в развитието точно на този бранд

След тригодишна подготовка и строителство в баварският град Лауинген през май 2017 г бе официално открит най-съвременният завод за производство на трактори в Европа – DEUTZ-FAHR-ЛАНДИЯ. През януари 2018 г. там започна производството на трактори с мощност над 130 к.с. и от сериите 6,7 и 9, предназначени за световния пазар.

Заводът революзионизира производството на трактори, благодарение на прилагането на най-нови технологии за сглобяване и боядисване, както и използването на съвременни шаси, хидравлики и електроника. Тук са поставени напълно нови критерии за ефективност, производителност и качество на производството.

Заедно с новия център за следпродажбено обслужване DEUTZ-FAHR ARENA общият обем на инвестициите в завода е 90 млн. евро. Това е най-голямата еднократна инвестиция в историята на компанията. 

етикети:
Прочетена 1525 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта