АMАZONE предлага торачки от над 100 години Избрана

Фирмата AMAZONEN-WERKE е създадена през 1883 г. в Германия от Хайнрих Драйер. Но и преди това семейство Драйер се е занимавало с производство на селскостопански машини. И днес AMAZONEN-WERKE продължава да са семейна собственост на Драйер, вече четвърто поколение.

Още с основаването си фирма AMAZONE непрекъснато предлага значителни новаторски решения и нововъведения. Общо 32 златни и сребърни медала от изложенията AGRITECHNICA доказват големия новаторски потенциал на групата AMAZONE.

Благодарение на своята високоефективна пласментна и сервизна мрежа групата AMAZONE е активна по целия свят и работи с повече от 70 вносители.

Дeлът на износа е над 80 % от целия оборот.

Освен постоянните грижи за европейските пазари, групата AMAZONE се стреми да завоюва и нови пазари, например в Африка или Азия.

Групата AMAZONE разполага днес с производствени предприятия в Германия, Франция и Русия с повече от 1800 сътрудници.

В страните Великобритания, Франция, Русия, Унгария, Казахстан, Украйна, Китай и Канада машините AMAZONE се продават от собствени дъщерни фирми.

AMAZONE разполага с лаборатория за изпитания на торове и Служба за консултации по наторяването DüngeService.

Групата AMAZONE e международно опериращ доставчик на системи за „интелигентно растениевъдство“, който с иновационни машинни, сервизни и консултантски решения се концентрира в областта на техниката за торене, техниката за растителна защита, почвообработващата и сеитбената техника. От 2016 г. АМАZONE вече предлага и плугове.

С качествените си продукти, конкурентните си цени и широкоспектърното сервизно обслужване АMАZONE е почтеният търговски партньор за земеделци, наемни предприемачи и търговски партньори.

АMАZONE предлага торачки от над 100 години. С постоянните нововъведения при тях и актуалната AutoTS-концепция при моделите ZA-TS и ZG-TS, фирмата може да се похвали с иновативни решения на най-високотехнологично ниво.

Централният склад за резервни части в главния завод в Хасберген-Гасте е базата за логистиката на резервни части по целия свят. Той осигурява оптимална наличност от резервни части, също и за по-стари машини.

В централния склад в Хасберген-Гасте резервните части, които се поръчат до 17 часа, напускат склада още същия ден. 34 000 различни резервни и бързоизносващи се части се събират и складират чрез свръхмодерната система за складиране. До 800 поръчки се изпращат ежедневно на клиентите на фирмата.

С интернет инструмента E-Learning AMAZONE разшири предлаганите услуги на своята начална страница www.amazone.de/e-learning с много полезна функция. E-Learning е интерактивно обучение на водачите, с което може да се упражнява обслужването на една сложна машина онлайн и офлайн на персонален компютър или таблет. Новата гама услуги предлага на водачите възможността да се запознаят с една нова машина и обслужването й още преди първоначалното й използване. Дори и опитни водачи могат да опреснят тук своите знания, за да използват още по-добре производствения потенциал на машините.

Служба за консултации по наторяването AMAZONE DüngeService

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: +49 (0)5405 501-111

Факс: +49 (0)5405 501-374

Службата за консултации по наторяването AMAZONE DüngeService работи в тясно сътрудничество с именити производители на средства за разпръскване по целия свят, за да може да предостави по възможност най-добрите стойности за регулиране. Навсякъде по света AMAZONE е име за прецизни таблици за разпръскване.

В Интернет на адрес www.amazone.de денонощно можете от базата данни безплатно да получите актуалните стойности за регулиране за напречното разпределение и разпръскваното количество на тороразпръсквачките AMAZONE. За тази цел просто изберете модела на машината и разпръсквания материал. Вече и като приложение за Android смартфони или iOS устройства.

Приложението на DüngeService е свалено вече над 50 000 пъти. Това е услуга, която не се предлага от нито един друг производител на тороразпръсквачки.

Всички продукти на Amazone може да намерите при официалния представител на фирмата за България РАПИД КБ ООД, тел. 02/400-80-10, www.claas.bg.

 

Прочетена 916 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

AGRA 300x250px 

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта