Флагманът на ХАРДИ е самоходната пръскачка АЛФА ЕВО

АЛФА ЕВО се характеризира с много добър баланс на предна/задна част и притежава ниско общо тегло, което й дава възможност да работи при оптимално съотношение на тегло и капацитет, даже и при силно овлажнена почва. Възможността да пръскате по-дълго време през деня и нощта и по-високата скорост поставят завишени изисквания към комфорта и удобството на работа. ХАРДИ обнови самоходната пръскачка АЛФА с капацитет 3500 и 4100 л. като подобри характеристиките й по отношение на пръскане, надеждност и комфорт на управление.
Особености:
Двигател DEUTZ, 6-цилиндров комън рейл с водно охлаждане. Двигателят удовлетворява напълно стандартите за опазване на околната среда. Предлагат се два варианта на двигателя – 175 или 210 к.с. при максимална скорост от 29 км/ч.
Видимост – най-добрата на пазара! Новата EvoCab кабина е разработена с цел да подобри още повече условията, при които работи оператора. Подобрената видимост във всички посоки, автоматичната климатизираща система, общото пространство, седалката на въздушно окачване, нивото на шума и филтрирането на въздуха чрез карбонов филтър допринасят за максимален комфорт и минимален стрес на оператора.
Специална зона за управление на пръскането – главната цел на ХАРДИ при разработването на новата кабина EvoCab е да улесни оператора във всяка една ситуация. Всички бутони са разположени компактно на едно място, така че да са удобни за използване по време на пръскането.
Електронен пулт за управление HC 9500  - на сензорния екран на НС 9500 виждате и управлявате всички възможни функции като Автопилот, Автоматично изключване на секциите, Автоматично нивелиране на крилата, пръскащи режими и други.
Автопилот
Хидростатична трансмисия Easy Drive с 4 поклейнови мотора, задвижващи колелата.
Допълн ителна седалка.
Турбо Филтър с висок капацитет.
Динамична флуидна система.
Просвет 120 – 165 см – високият просвет дава възможност да се обработват както ниски, така и високи култури, като царевица и слънчоглед.
Автоматично нивелиране на крилата.
Автоматично изключване на секциите.
3500 или 4100 литра резервоар.
Три типа крила:
- алуминиеви крила, 24 – 40 метра
- стоманени крила, 24 – 36 метра.
- TWIN FORCE крила с въздушна асистенция, 18 – 36 метра.
Размери: дължина – 810 см, ширина междуосие – 182 – 354 см, колея – 373 см, тегло – 8320-8490 кг.
Уникалната TWIN технология на HARDI за пръскане с въздушна асистенция има редица предимства пред конвенционалните пръскачки: намалява отвяването, намалява разходите за химикали и обема на използваната вода, позволява цялостно обливане на растението и много по-ефикасно пръскане, работа при по-силен вятър и с по-висока скорост.

етикети:
Прочетена 2439 пъти
Оценете
(2 гласа)

1 Response Found

  • Връзка на коментара
    Светослав Събота, 18 Март 2017 21:34

    Здравейте. Интересуваме до колко градуса наклон може да устои модела evo 4100. Благодаря предварително

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта