Arysta LifeScience предлага решения, култивира просперитет, гарантира успех! Избрана

С иновативни продукти компанията проведе Открит ден в лозовите масиви на Винпром Карнобат

Агр. Петър Кръстев

На пазара в България вече има компания, която може да предложи програма за подхранване и цялостна защита на лозята от болести и неприятели. Това е американската ArystaLifeScience, плод на сливането на три отделни компании през 2015 година. Всяка една от фирмите има богата дългогодишна практика и разпознаваемост на бъллгарския агропазар, което e гаранция за успеха на новата формация – ArystaLifeScience, която се развива много бързо и резултатно на пазара в България.

С продуктите на Arysta LifeScience лозята могат да бъдат опазени на 100%.

Лозарството в България в момента е в подем и не малко заслуги за това имат партниращите агрохимически компании, които осигуряват висококачествени продукти за растителна защита и подхранване. Отчитайки сериозността на лозарския сектор, ArystaLifeScience излиза на пазара у нас с напълно окомплектовано портфолио, с което културата може да бъде опазена на 100% от икономически най-важните болести и неприятели. Освен това компанията не пренебрегва проблема с акарите, който често се подценява, като предлага уникално, непознато досега като ефикасност решение. По проблема с прецизиране на храненето на лозата и качеството на продукцията ArystaLifeScience е създала комбинации от най-важните за културата макро и микроелементи, формулирани в удобни за приложение биостимулатори, които са подходящи за употреба, както в конвенционалното така и в биологичното производство. А за да повиши ефекта от третиранията с препарати за растителна защита, компанията предлага омокрители и не на последно място – регулатор на киселинността на работните разтвори.

Откритият ден на Arysta LifeScience

Компанията организира Открит ден в лозята на Винпром „Карнобат”, уважен от над 70 партноьори на компанията и лозари. Старт на събитието даде Миладин Назарков, мениджър маркетинг и продажби на фирмата, който находчиво вплете в словото си латинската поговорка In vino veritas, in aqua sanitas"(Във виното е истината, във водата е здравето). Той подчерта, че ArystaLifeScience постоянно следи нуждите на агропазара и се стреми да предлага иновативни продуктови решения с висока икономическа възвращаемост, адекватни на очакванията които имат към тях ползвателите - земеделските производители у нас. В богатото си портфолио компанията има над 44 вида регистрирани продукти.

Г-н Назарков представи екипа на фирмата от висококвалифицирани и разпознаваеми специалисти-агрономи, присъстващи на Открития ден.

Arysta LifeScience предлага, както емблематични продукти, така и напълно нови с висока гарантирана ефикасност – обхват и продължителност на действие.

Едва ли има земеделски производител, който да не е чувал и да не познава продукти като Нуреле Д, Пантера, Каптан, Цитрин Макс, Суми-алфа, Витавакс Роял, Силвет и др., които са само част от богатото портфолио на AristaLifeScience.

Фирмата разполага с продукти, ефикасни в борбата срещу мана, брашнеста мана, неприятели и акари. Също така предлага омокрители, регулатори на киселинността на работни разтвори и растежни стимулатори, които са подходящи и за биологично земеделие.

Демонстрационното поле на Винпром „Карнобат” край с. Венец беше представено в лозя, сорт Мерло. Приложената програмата за растителна защита и подхранване беше с продуктите на ArystaLifeScience. Тя включваше самостоятелни третирания с продукти на фирмата и в партньорство с фунгициди на други агрохимически компании. Изведени са били общо 6 приложения с продукти на ArystaLifeScience в цялостната програма, които Миладин Назарков представи подробно на лозарите на Открития ден. След това агрономи на компанията направиха представяне по сегменти на всеки един от продуктите в лозя.

На вниманието на родните лозари

Програмата на Arysta LifeScience за растителна защита и подхранване в лозя

Първо пръскане – в начало на фаза цъфтеж, на 27 май. Приложен е Домарк – фунгицид за брашнеста мана, Димикс – самостоятелно, подходящ за обикновена мана, БМ Старт – биостимулатор, Силвет – прилепител, омокрител.

Второ пръскане – следцъфтежно, на 8 юни. Приложен е фунгицид срещу мана на друга агрохимическа компания, Спирокс, подходящ за брашнеста мана, Цитрин Макс – висококонцентриран пиретроид срещу гризещи и смучещи насекоми, и отново биостимулатор БМ Старт и Силвет като прилепител.

Трето пръскане – формиране на грозд, 17 юни. Приложен е Домарк срещу брашнеста мана, Димикс – самостоятелно за обикновена мана, Даскор – нов продукт на фирма ArystaLifeScience от групата на органо-фосфорните продукти. БМ Старт – трето пръскане на биостимулатора и Силвет като прилепител.

Четвърто пръскане – наедряване на грозд, 3 юли. Фунгицид за обикновена мана на друга агрохимическа компания, Домарк за брашнеста мана, Даскор – широкоспектърен инсектицид срещу гризещи и смучещи неприятели и Силвет като прилепител.

Предпоследно пръскане – наедряване на грозда. Димикс за обикновена мана, Спирокс срещу брашнеста мана, Цитрин Макс – пиретроид за гризещи и смучещи насекоми, Сиаптон – биостимулатор и Силвет като прилепител.

Последно пръскане – затваряне на чепката, 15 юли. Фунгицид за мана на друга агрохимическа компания, Домарк – срещу брашнеста мана, Даскор – инсектицид, биостимулатор Сиаптон – второ пръскане и Силвет като прилепител.

Прочетена 1079 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта