Добруджанският фермерски съюз е против разораването на полски пътища

Добруджанският фермерски съюз настоява да се забрани разораването на полски пътища, за да не се възпрепятстват стопаните да стигнат до имотите си. Фермерите искат съдействие от народния представител от ГЕРБ Даниела Димитрова да бъдат решени проблемите с ползването на полските пътища, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ- Добрич.
Фермерският съюз смята, че общините като собственици на полските пътища трябва ясно да ги очертаят и заедно със земеделските производители и кооперативни стопанства да ги направят годни за ползване. Горските стопанства трябва да изрежат самораслите дървета извън сервитута от два метра за горските пояси, като това също ще подобри състоянието на полските пътища, посочват от пресслужбата.
Председателят на Добруджанския фермерски съюз Тодор Моралийски е поставил проблема с полските пътища по повод обявената за обществено обсъждане нова наредба на Министерството на земеделието и храните за допустимост на земеделски площи за подпомагане по схеми и мерки. Даниела Димитрова ще запознае със становището на Добруджанския фермерски съюз Министерството на земеделието и храните.

Прочетена 1326 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

AGRA 300x250px 

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта