Технологиите AgroBalance и GeoSCAN бяха представени на семинар на НИК Електроникс

В Добрич се проведе семинар, свързан с комплексната услуга за грижа за почвата и растенията AgroBalance и програмата за сателитно сканиране на полето – GeoSCAN. На 14 юни организаторите от фирма НИК Електроникс ООД запознаха присъстващите фермери как почвеното и растителното пробовземане и анализи могат да им помогнат в грижата за посевите. Ако стопаните искат да торят оптимално - с точното количество, на точното място в най-подходящия период, те трябва да използват технологияга AgroBalance, предлагана от НИК Електроникс. Експертите от фирмата могат да им осигурят достъп до актуални метеорологични данни за всеки парцел от нивите.

Ако фермерите искат да наблюдават вегетацията на посевите, могат да го правят чрез редовни сателитни данни, с което ще планират по-прецизно агротехническите мероприятия в стопанството. Затова трябва да използват технологиите AgroBalance и GeoSCAN, които ще им осигурят оптимални добиви от стопанството.

Освен актиална и полизна информация, присъстващите на семинара фермери разговаряха със специалистите от НИК Електроникс и получиха отговори на зададените въпроси.

етикети:
Прочетена 576 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта