Днес откриват юбилейното издание на БАТА АГРО

За десети път представителите на Българската асоциация на търговците на агротехника организират мащабно изложение на селскостопански машини край Стара Загора, което ще се проведе от 16 до 19 май. Тази година за първи път ще има отделен сектор „Животновъдство“, където всяка фирма ще изложи последната дума на техниката в тази област.

Форумът ще бъде открит от министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов. Специални гости ще бъдат още посланикът на Република Чехия в България Душан Щраух, Мария Балашова - втори секретар на посолството на Руската Федерация в България и представител на Министерство на земеделието, кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров, проф. Христина Янчева - ректор на Аграрен университет Пловдив, проф. Въшин - Ректор на Тракийски университет Стара Загора.

От 14 часа за посетителите на изложението БАТА АГРО е предвиден семинар, където експерти от агроведомството ще представят новия индикативен график по ПРСР. Ще бъде отчетен и досегашният прием на заявленията.

Прочетена 550 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на фермера"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта