Manitou group получи две награди на италианското изложение Fieragricola

На италианското изложение Fieragricola в град Верона с близо 130 участници в областта на селското стопанство групата Manitou, световен лидер в производството на машини за работа с различни материали и на всякакви терени,получи заслужено признание. Той бе отличен с престижната награда Fogliedoro (в превод от италиански Златен лист) за неговата патентованаComfort Steering System, оборудванa на телескопичните товарачиMLT840-145 PSиMLT1040-145 PS.

MANITOU BF спечели също и наградата Fogliadargento (Сребърен лист), за своето решение в областта на навигацията и мониторинга на данни за машината за своя продукт Easy MANAGER.

Показани бяха моделите телескопични товарачи MLT 840-145 PS и MLT 1040-145 PS, оборудвани с тази патентована система, която позволява пълно завъртане на четирите колела при едно завъртане на волана – вместо предишните четири завъртания. По този начин се намаляват повтарящите се движения и се намалява умората на операторите през дългите работни дни.

Журито, в което участват експерти по земеделие и журналисти, подчерта комфорта за потребителя и увеличаването на производителността в резултат от тази иновация.

Карло Алберто Раззоли, маркетинг директор на Manitou Italia, заяви: "Нашата цел е да опростим ежедневието на нашите потребители. При средна употреба от 1000 часа на година, земеделските производители завъртат волана приблизително 3000 пъти на ден! Нашата патентована Comfort Steering System намалява този брой на 720, като същевременно осигурява отлично ниво на маневреност. Това дава на земеделския стопанин редица предимства: по-добър комфорт и ефективност, оптимална точност и до 12% увеличение на производителността при товаро-разтоварните работи. Получаването на награда във Fieragricola, един от най-престижните панаири в Италия, е голямо признание за постиженията на групата Manitou ".

Екипът от специалисти, които разработват новаторски услуги всяка година, получи наградата Fogliad'argento за своето решение Easy MANAGER. Този инструмент, достъпен за таблети и смартфони, осигурява достъп до ключовите данни на устройството – в реално време или в исторически режим – като разход на гориво, температура на двигателя, различни работни натоварвания и други индикатори. В допълнение към геолокацията на машината тази услуга дава възможност за получаване на първоначална диагностика от разстояние. Това позволява на сервизния специалист да оптимизира интервенциите по поддръжката, като по този начин намалява времето за стоп на машината.

"Нашето решение EasyMANAGER е истинска иновация в подобрението на производителността на нашите клиенти. Чрез събирането на голяма част от информацията ние сме в състояние да предвидим проблеми при използването и да направим препоръки, за да намалим разходите на потребителя. Нашата цел е да консултираме фермерите по възможно най-добрия начин, използвайки дигитални инструменти с все по-голяма производителност”, отбелязва Паскал Граф, Service Development Manager за групата Manitou.

Тези две награди отличиха щанда на групата MANITOU BF с tour rosso (червен кръг), разработен от координаторите на изложението, за да разграничат победителите в състезанието от конкурентите.

Фирма ЗЛАТЕКС е официален вносител на серията селскостопански телескопични товарачи MANITOU MLT NewAg за България.

Прочетена 1029 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта