По-голям капацитет и по-добри спецификации за телескопичния товарач Farmlift Избрана

Увеличена товароподемност при ключови модели. По-плавна смяна на предавките с нова трансмисия с четири и шест скорости. Автоматично гресиране като опция за намаляване на обслужването и подобряване на условията за оператора. Нова седалка за повече комфорт. Превключвател за контролиране на хидравличното налягане като опция за дистанционен хидравличнен клапан

Най-популярните машини в линията телескопични товарачи на Case IH Farmlift са с изключително подобрения за сезон 2019 за по-висок капацитет, комфорт и производителност.
ПО-ГОЛЯМА ТОВАРОПОДЕМНОСТ ЗА СМЕТКА НА БРОЯ ЦИКЛИ
Farmlift 737При ключови модели товароподемността е увеличена, за да се подобри производителността с по-голямо натоварване при всеки цикъл и по този начин да се намали техният брой. Максималната товароподемност на двата модела с максимална височина на повдигане от 6 м е увеличена със 100 кг. В резултат на това, Farmilft 633 има максимален капацитет на повдигане от 3300 кг, а 636 има максимален капацитет на повдигане от 3600 кг. Farmlift 737 със 7 м височина на повдигане и има допълнителен капацитет от 200 кг, с максимален капацитет от 3700 кг.
НОВИ ТРАНСМИСИИ ЗА ПОВЕЧЕ РЕЗУЛТАТИ И ПО-МАЛКО ВРЕМЕ
При Farmlift 742 със 7 м и 4200 кг и Farmlift 935 с 9,1 м и 3,500 кг няма промяна по отношение на капацитета на повдигане, но при цялата гама има редица други подобрения, като сред тях ключова е новата трансмисия, проектирана за по-лесно определяне на най-подходящата система на работа. Моделите Farmlift 633, 737 и 935 са оборудвани стандартно с трансмисия с четири предни и три задни скорости, с ръчна смяна. Като опция могат да бъдат с шест предни и три задни полуавтоматични скорости, които се управляват автоматично на четвърта, пета и шеста предавка. И двете трансмисии са с максимална скорост до 34 км/ч.
Като стандартно оборудване за модели 636 и 742 се предлага трансмисия с шест предни и три задни скорости, която е изцяло автоматична при предните скорости и също може да се управлява полуавтоматично на четвърта, пета и шеста предавка за по-плавно движение на пътя. Тези модели също са с максимална скорост от 40 км/ч за по-бързо придвижване между полетата и функция за запаметяване, при която се избира последната използвана предавка при смяна на посоката за по-плавно превключване.
И двете трансмисии са с нова електронна модулна система, която прави смяната на предавките по-плавна и в резултат на това се увеличава комфортът за оператора. Предавателните числа също са подобрени за по-висока производителност при ситуации, при които се изисква високо сцепление, като работа на наклони или при операции с повдигане. В допълнение, всички модели са оборудвани с по-ефективен преобразувател на въртящия момент. В комбинация с новите предавателни числа, максималната скорост се достига по-бързо. Други подобрения на трансмисията включват опция с нови индустриални гуми за работа предимно на твърди повърхности. Гумите Michelin BibLoad са с размер 460/70 R24 и се предлагат за всички модели.
ПО-ДОБЪР КОМФОРТ ЗА ОПЕРАТОРА И ПО-ЛЕСНО ОБСЛУЖВАНЕ
Farmlift 636Други нови функции на моделите Farmlift включват редица подобрения за повече комфорт на оператора. Автоматичното изравняване, което се предлага за всички модели, премахва нуждата да се гарантира изравняване на предните и задните колела преди смяна на режимите на управление. Същевременно свързването на прикачен инвентар, който изисква хидравлична мощност, е улеснено с новата опция за превключвател за контролиране на хидравличното налягане (APR), инсталиран на предната опорна скоба, за дистанционно активиране на хидравличния клапан.
2018 mg 4763 editВече са налични и две опции на системата за автоматично гресиране за всички модели, за да се гарантира, че всички точки на шасито и стрелата са обслужени без намесата на оператор. Първата опция е с хидравлично контролирана помпа за смазване на шасито, осите, шарнирните точки и цилиндри на стрелата, а втората хидравлично управлявана помпа за смазване на всички движещи се части на стрелата. Втората опция се контролира от движението на цилиндъра на плъзгача. И двете опции са проектирани, за да се гарантира винаги правилното смазване на всички точки, като се намали времето за обслужване и се избегне намесата на оператора.
В кабината комфортът е подобрен с нова седалка, предлагаща се на всички модели, която включва система за подгрев и пневматично окачване, и ергономия с по-добра колона за телескопично управление и наклон, като стандарт за модели Farmlift 636 и 742, и опция за Farmlift 633, 737 и 935.

Прочетена 1788 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта