Най-големия производител на подемна техника Manitou разшири продуктовата си гама Избрана

Компанията пусна на пазара серия мини челни товарачи и серия от товарачи с чупеща рама

Гамата товарачи с чупеща рама - MLA се състои от осем модела, перфектно пригодени за нуждите на земеделието, като кравеферми и други животновъдни стопанства. Моделите от тази серия могат да повдигат товари от 875 кг до 5, 3 тона, на височина между 2,5 м и 5,20 м, като всички модели от гамата са лесни за маневриране с отлична видимост от 360 градуса. Шест от моделите са с фиксирано подемно устройство и два модела са с телескопично разпъване на стелата.

mla t 533 145v 015

Моделите с фиксирано подемно устройство са оборудвани с двигатели Yanmar с мощност от 24 до 75 конски сили. Двата модела с телескопично разпъване на стрелата MLA- T 517 и MLA-T 533 са задвижвани от двигатели Deutz с нощност от 75 и съответно 145 конски сили.

Всички модели от серията товарачи с чупеща рама предлагат характерните за Маnitou- комфорт, изключителна производителност и икономичност.

Серията предлага голямо разнообразие от ниво на оборудване. Моделите могaт да бъдат с отворена или затворена климатизирана кабина, два вида хидростатична трансмисия, с функция автоматично обръщане на струята въздух за по-оптимално почистване и охлаждане на радиаторните тела и всички иновации ,с които машините от марката Manitou се отличават.

mla t 533 145v 024

Важна характеристика на товарачите с чупеща на Manitou е тяхната изключителна здравина и сигурност на оператора, постигнато благодарение на вложените при производството на моделите качествени материали и мерки за сигурност.

Моделите от серията MLA-T – 516 и 533 предлагат телескопично разпъване на стрелата и комбинират комфорт, производителност и рентабилност.Оборудвани с безстепенна трансмисия M-Vario Plus, мощни двигатели и товарочуствителни хидравлични помпи с дебит над 150 л/мин. Характерни с лесен достъп до основните компоненти на двигателя и централно разположени точки на смазване и лесна поддръжката .

За да затвърди лидерската си позиция на пазара на подемна техника Manitou предложи серия от 16 модела мини челни товарачи във варианти с колесно и верижно задвижване.

Моделите са оборудвани с двигатели Yanmar и Deutz с мощност от 24 до 120 конски сили. Товароподемност от 386 до 1900 кг с височина на повдигане от 2,40 м до 3,65 метра.

sl 2056r graderrake

И при тази нова серия, вариантите за оборудване са изключително много с цел максимално удоволетвореност на различните предпочитания на клиентите по цял свят.

С широката гама от възможности си моделите мини челни товарачи Manitou намират широко приложение в селското стопанство.

Всички модели от новите серии мини челни товарачи и товарачи с чупеща рама на Manitou, може да откриете в търговско-сервизните бази в цялата страна на официалния представител на марката за България – ЗЛАТЕКС ООД .

Прочетена 1327 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта