Мегатрон кани всички български фермери на своя щанд на Агритехника 2019 Избрана

Както всеки път, така и на тазгодишното изложение Агритехника 2019, компания Мегатрон ще има свои щандове в рамките на палатите на John Deere и Kuhn. На изложението в Хановер ще бъдат представени за първи път много световни новости от двата бранда, като разработка на John Deere, която e единствената, спечелила златен медал от престижното изложение.

На щандовете на Мегатрон търговският директор на компанията Георги Панчев, заедно с продуктовите специалисти ще очакват всички български фермери, посещаващи изложението, за да могат да им покажат и да им разкажат за новостите на български език и със специално отношение, така че земеделците да могат да се запознаят с всички новости.

Ако ще пътувате за Хановер, намерете на сайта на Мегатрон или във Фейсбук страницата на компанията, телефоните на представителите на изложението, за да ви очакват и отделят цялото необходимо ви време, така че да получите цялата необходима информация.

За всички новости на JOHN DEERE и KUHN читателите на Гласът на земеделеца ще видят подробен репортаж директно от Агритехника от нашият екип.

Интервю с генералният директор на Мегатрон за земеделска и градинска техника John Deere Стефан Христов - четете в следващия брой на вестник "Гласът на земеделеца" и гледайте скоро на канала ни в YouTube - Земеделеца ТВ.

Прочетена 5010 пъти Последно променена в Вторник, 22 Октомври 2019 09:43
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта