Новата серия Quadtrac и Steiger AFS Connect™: когато мощността срещне технологията Избрана

Нова линия съчлененитрактори / Доказана мощност с нов дизайн на кабината / Усъвършенствана технология за по-лесно управление и отлично свързване / В Европа през есента на 2020 

Case IH представя новите серии трактори Quadtrac и Steiger AFS Connect™. Новата гама наскоро бе обявена на събитието Commodity Classic в САЩ и ще се предлага в Европа от втората половина на 2020 г., с някои специфични характеристики за европейския пазар.

Гамата ще включва общо 14 модела, от 420 до 620 к.с.. Quadtrac AFS Connect™ ще се предлага в диапазон от 470 до 620 к.с., а Steiger AFS Connect™ - от 420 до 500 к.с. Включени са няколко подобрения като нов дизайн на кабината и отлична свързаност за по-висок комфорт и продуктивност.

Caseih Quadtrac 620МОЩНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Новата линия трактори на Quadtrac и Steiger AFS Connect™ може да бъде конфигурирана за всяка дейност и е създадена за редица приложения.

С две водещи в сектора трансмисии, от които да селектирате, Case IH може да предложи оптимален избор според изискванията на всеки оператор. Ефективнататрансмисия PowerDrive powershift осигурявадо 20% по-бърза смяна ипредава към веригите рекордните 682 к.с. при модела Quadtrac 620. CVXDrive™- първата безстепенна трансмисия за съчленен 4WD трактор, автоматично балансира мощност и ефективност.

Тракторите Quadtrac AFS Connect™ също така са с по-големи резервоари за гориво, за да покриват по-голяма площ преди да се налага зареждане. Земеделците могат да работят цял ден без регенерация на двигателя, имат до 600 часа интервали за смяна на маслото и поддръжка за по-ниски разходи.Лабораторията за тестване на трактори в Небраска потвърждава, че Case IH Quadtrac и Steiger са най-мощните и най-икономичнитрактори в сектора.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ТЕХНОЛОГИЯ И ОТЛИЧНА СВЪРЗАНОСТ

Решението за свързаност от Case IH - AFS Connect, ще бъде вградено в кабината на трактора, достигайки до нови нива на производителност. Това решение прави възможен двупосочен обмен на данни между машината и оператора. По този начин земеделците могат прецизно да управляват своето стопанство, машини и данни от офиса или мобилното си устройство.

Caseih Quadtrac 620 Системата за свързване включва три основни компонента - AFS Pro 1200 дисплейсоперационна система Vision Pro иантена AFS Vector Pro. Тези елементи позволяват на потребителите да настройват управлението на трактора и функционирането на прецизното земеделие по начин, по който те предпочитат.

Технологията AFS Connect също така прави възможно дистанционното наблюдение на AFS екрана на трактора от собствениците на стопанството, мениджърите и с разрешение - дилърите, които поддържат оборудването.Това помага за идентифициране на проблеми, дава по-задълбочен поглед върху тях и върху възможностите за преодоляването им.
Източник Case IH

Прочетена 942 пъти
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта