Manitou MLT 420-60 H с още един златен приз! Избрана

Френската компания, която е световен лидер при подемната техника, получи високото отличие на изложението Polagra Premiery в Познан. Награденият модел се предлага вече и в България

Наградата за компанията Manitouбеше спечелена в категорията „Машини, оборудване, приложения и продукти за селското стопанство“. Отличието е поредното, което признава безспорните качества на новия ултракомпактен селскостопански телескопичен товарач MLT 420.

MLT420 024 ePolagra Premiery, което се проведе на 17 януари 2020 г. в полския град Познан, е международно селскостопанско изложение, особено популярно в Източна и Централна Европа. На него се награждават най-добрите селскостопански иновации на годината. Новият телескопичен товарач Manitou MLT 420 е сред победителите тази година и съответно получи златния медал. Експертното жури, съставено от множество специалисти от селскостопанския сектор, особено се впечатли на компактността на машината, от удобната и просторна кабина, както и от универсалността и дизайна ѝ.

MLT420 037 С височина само 1,97 м и ширина 1,49 м, Manitou MLT 420 предлага на фермерите избор от 4 режима на управление и много малък радиус на завиване от 3,06 м. Компактният товарач е идеален за работа в тесни места, MLT 420 е идеалният партньор за товарене на бали, поддържане на конюшни или хранене на добитък. Този нов модел е оборудван с двигател Kubota Stage V с мощност от 57 конски сили и хидростатична трансмисия.

Manitou MLT 420 – 60 H е с капацитет на повдигане до 2 тона на максимална височина от 4,35 м.

Като стандарт в оборудването, машината притежава задвижване на четирите колела, автоматичен реверс на вентилатора за почистване и по-добро охлаждане на радиатора и климатик. Цялата тази съвкупност от функции в този нов компактен агритоварач го прави напълно подходящ за всякакви предизвикателства в селското стопанство.

Моделът се предлага вече и в България, като може да го откриете във всички сервизно-търговски бази на единствения официален дилър на бранда за страната – ЗЛАТЕКС ООД.

Manitou MLT свързана машина с 24 месеца гаранция през 2020!

През 2020 година Manitou продължава да затвърждава позицията си, като внедрява множество иновации в своите телескопични товарачи, които да допринесат за по-голяма удовлетвореност от тяхната употреба и да спестяват средства за тяхната ежедневна поддръжка.

Като един от основните акценти тази година е двугодишната пълна заводска гаранция на всички нови машини на френския производител, като това ще доведе до по-голяма сигурност за клиента, тъй като машината му ще бъде защитена гаранционно за по-дълъг период. В тази връзка Manitou оптимизира и предлага допълнително много гъвкави и изгодни пакети за удължаване на стандартната гаранция с допълнителни четири години, което дава възможност машината да бъде гаранционна за цели шест години.

От тази година всяка нова машина Manitou MLT e свързана машина. Тази революционна иновация, внедрена като стандарт, носи след себе си множество ползи за клиента. Чрез дигиталната свързаност с машината всеки ще може най-рационално да управлява цялата дейност и разходи по поддръжка и крайното придобиване на телескопичния товарач или товарачи. Събирането на данни от работата на машината се осъществява върху сървър, до който вие имате достъп от всяка точка на света и по всяко време на денонощието. Свързаността на машината ви дава информация за местоположението на машината, разход на гориво, разход на adblue, отработени моточасове, оставащи моточасове до техническо обслужване, брой отработени часове за деня,брой часове работа на двигателя на празен ход, най-чести грешки, генерирани в компютъра на машината, и множество друга полезна информация, с която да сведете разходите до минимум и да увеличите полезната стойност намашината ви.

За по-голямо удобство Manitou пусна в експлоатация мобилното приложение MyManitou,което може да се инсталира безплатно и лесно на смартфони и таблети с всякакъв вид операционни системи. Мобилното приложение улеснява достъпа ви до свързаната машина, когато сте на път или когато сте извън офиса. Чрез това мобилно приложение имате лесен достъп до инструкцията за употреба на вашето Manitou, както и до много бърза и лесна връзка с вашия дилър на резервни части и сервизно обслужване.

С отличената с бронзов медал на Sima 2019 иновативна опция Eco Stop, Manitou предостави на всеки собственик на машина Manitou един много силен инструмент за редуциране до минимум на излишния разход на гориво и безсмислено отработени моточасове, получени от работата на двигателя на празен ход. Eco stop позволява автоматично изключване на двигателя след определен период при работа на празен ход и когато операторът е извън кабината. Дава възможност изключването на двигателя да се конфигурира след 1 до 30 минути .Основният замисъл на иновацията е да отговори на нуждите на всички земеделски производители, като винаги дава приоритет на производителността на машината. Eco Stop се активира и деактивира много просто чрез натискане на бутон, който се намира на таблото на телескопичния товарач.

2yearsБлагодарение на Eco stop, разходът на гориво, превантивната поддръжка и амортизацията на машините могат значително да се оптимизират. Тези три компонента представляват 82% от общите разходи за придобиване на машината. Функцията Eco Stop намалява екологичния отпечатък на машината, без да намалява производителността ѝ. По данни, събрани от свързани агротелескопични товарачи, работата на двигателя на празен ход е между 15% до 30% от целодневната работа на машината. Нa тази база машина, оборудвана с Eco stop, може да ви спести сумата от 9000 лв. за период от три години при изработени средно 1000 моточаса на година.

ecostop

етикети:
Прочетена 730 пъти
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта