FENDT – често копиран, никога повторен! Избрана

При строги мерки за сигурност 9 аграрни журналисти от цяла Европа получиха уникалния шанс лично да видят новостите на германския лидер в производството на земеделска техника на живо

Ася Василева

Наш спец. пратеник във Ваденбрун, Германия

Брандът FENDT на корпорация AGCO проведе Международни дни на полето за европейските аграрни журналисти във Ваденбрун, Германия, на които представи новостите си за 2020 г. Във всяка една друга година това не би изненадало никого. Тези презентации на компаниите производители на земеделска техника за аграрните журналисти са традиционни. Но през настоящата година това е новина и още веднъж доказва смелостта и иновативното мислене на FENDT, двигателите на превръщането му в лидер на пазара на висококачествена земеделска техника. Тази година компанията е единствената, която се осмели да проведе пресконференция на живо. И спечели отново!

1

При строги мерки за сигурност 9 аграрни журналисти от цяла Европа получиха уникалния шанс лично да видят новостите на Fendt на полето във Ваденбрун. Журналистите бяха подбрани само сред водещите издания в областта на земеделската техника – TopAgrar, Profi и т.н. За България това е „Гласът на земеделеца“. Ограниченият брой на журналистите бе продиктуван от желанието на FENDT да спази всички мерки за безопасност и необходимата дистанция на участниците по време на събитието. Имах честта да бъда една от поканените и да видя с очите си бъдещето на FENDT на полето днес!

1 5

Изключително съм щастлива, че бях очевидец на това събитие, защото е едно да гледаш сухо представяне на машини на екрана на компютъра и съвсем различно да ги видиш с очите си, да ги пипнеш, да се завреш под тях и да се качиш в кабината. Да поговориш лично с представителите на компанията производител, които да ти обяснят на разбираем език неща, които рядко ги има в прессъобщенията. Чистото човешко общуване никоя Интернет връзка не може да замени! И това, че от FENDT са го разбрали и са поели отговорността да направят събитие в жив формат, е достойно за уважение. Защото всички копират лидерите, но FENDT винаги са първи!

1 2

Новостите на полето край германското градче Ваденбрун бяха много – от концептуалните разработки на електрически трактор и армията независими роботизирани единици Xaver през прототипа на новия верижен гигант Fendt 1100;новото поколение комбайни IDEAL 10Т без волан, нов уникален товарач – първият в света с повдигаща се кабина, и още много машини, за които ще разкажа в следващите ни броеве. Но ще започна с две новости, които са особено интересни за българските земеделци – новата философия на управление, наречена FendtOne,и тракторите Fendt 700 Vario, в които тя е въплътена.

Повече за новостите на FENDT - в новия брой на вестник "Гласът на земеделеца"!

1 3

Прочетена 869 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта