Патент на Тимак без аналог

SULFAMMO МРРА с азот, сяра и магнезий

Патентът MPPA на Тимак, представлява един мини почвен поглъщателен комплекс – резервоар за хранителни елементи. Патентът предпазва всички елементи, съдържащи се в него без оглед на киселинност на почвата и други фактори. По този начин те не търпят преобразуване, не се загубват и са достъпни за растението до тяхното пълно изчерпване. Предимството на патента се състои в това, че молекулата не влиза в растението, а остава мобилна в почвата, като при тази си мобилност свързва наличните хранителни елементи от нея и ги прави достъпни за растенията.
От една страна имаме предпазени хранителни елементи, които са достъпни за растенията през цялата вегетация и от друга страна продуктът въздейства за усвояване на елементите от почвата – това е източник на допълнителни хранителни елементи които са без пари, стига да можем да си ги вземем и които ще ни помогнат да осъществим преследваните цели за добри резултати.
Азот сулфаммо МРРА е продукт който няма аналог по начин на действие и по резултатите изразени в добив. Не случайно той е и най-търсеният продукт на пазара. Освен 25% азот, който е защитен от загуба, той съдържа още и сяра и магнезий, които в комбинация с азота увеличават протеиновия синтез в растенията и количеството на сухото вещество в тях.
Както допълни и г-жа Блага Иванова този продукт е показал своите качества на пазара – балансирана формула, създадена от една страна да храни растенията съобразно техните нужди, от друга да предпазва хранителните елементи в продукта и от трета – води до усвояване на допълнителни елементи намиращи се в почвата.
Резултати от приложението на продуктите на Тимак бяха показани при реални производствени условия на произодители, повечето от които присъстваха на срещата в Поморие.

Прочетена 3439 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта