CORTEVA AGRISCIENCE™ ПРЕДЛАГА: Комплексен продуктов асортимент от семена и растителна защита Избрана

Технологичните решения и иновации, предложени от един източник, дава на земеделските производители нови възможности за повишаването на добивите и печалбата

CORTEVA AGRISCIENCE™ с обръщение към земеделските производители, подплатено с конкретни атрактивни решения:

Скъпи приятели,

Вече знаете за обединението на трите гиганта DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection и Dow AgroSciences, с коетосе създаде отдел земеделие при DowDuPont™ с името CORTEVA AGRISCIENCE™!

Ползите от това събитие   ще се усетят още тази година от вас, нашите дългогодишни партньори и приятели! Какво ви предлагаме? Комплексен продуктов асортимент от семена и растителна защита, технологични решения и иновации, предложени от един източник! Могъщ научно-изследователски потенциал, впрегнат в откриването на нови възможности за повишаването на вашите добиви и печалба!

Всички ние имаме общо бъдеще и то е многообещаващо! 2019-а ще ви направи още по-уверени в своите сили и по-близо до високите цели, които си поставяте! Защото вие сте номер едно, вие сте професионалистите и вашият избор е мъдър, защото идва от практиката! Затова с радост ви представяме нашето портфолио в царевица - знаем, че ще оцените по достойнство силните ни страни.

А сега позволете ни да Ви представим нашите решения за чисти царевични посеви:

Виктус® ОДе системен, вегетационен хербицид за борба срещу едногодишни и многогодишни житни и някои широколистни плевели при царевица. Прилага се вегетационно от 1-ви до 8-и лист в доза 125 мл/дка. Предлага се в най-биологично активната формулация за плевелите – маслена дисперсия на база растително масло ОД, което позволява пълното проникване на хербицида в плевелите.

Кабадекс® Екстрае нов вегетационенхербицид за контрол на широколистни плевели при царевица, отглеждана за зърно и силаж. Притежава системно действие и видимият ефект се появява бързо след третирането. Допълнителното почвено действие предотвратява развитието на вторично поникващите широколистни плевели, като едновременно е 100% селективен към културата. Прилага се от 2-ри до 6-и лист на културата в доза 30 мл/дка.

Мустанг® - селективен системен хербицид за борба с широколистни плевели в царевица за зърно и силаж, включително устойчиви на хормоноподобните хербициди.

Продуктът съдържа две активни вещества, които блокират растежа на плевела и водят до неговото загиване.

Приложението му е вегетационно от 3-ти до 5-и лист на културата в доза 40-60 мл/дка в зависимост от плътността на заплевеляването.

Без проблеми за следващата култура в сеитбооборота, както и напълно селективен към културата.

Мустанг® може да се смесва с фунгициди, противожитни хербициди, листни торове и инсектициди.

Ариго® ВГ е вече показал безотказното си действие вегетационен хербицид за контрол на едногодишни и многогодишни житни и широколистни плевели. Едно третиране е достатъчно за контрол на плевелите. Едновременно се бори с поникналите към момента на пръскането плевелни растения, но и с вторичното заплевеляване с едногодишни широколистни чрез почвеното действие в рамките на до 3 седмици. Не е нужно да се смесва с друг хербицид за разширяване спектъра на действие.

Притежава отлична селективност към културата и няма ограничение за последващи култури.

Приложението на Ариго е изключително гъвкаво от 2-ри до 8-и лист на културата.

Принципал® Плюс! Едва ли този топ хербицид се нуждае от специално представяне, защото вие го познавате добре и разчитате на него от години.

Вие го нарекохте КОСАЧКАТА. Принципал® Плюс 66,5 ВГ се отличава с много предимства: широк спектър на контролираните плевели, отлична селективност спрямо културното растение, пълно системно действие, бърз инициален ефект. Прилага се вегетационно от 2-ри до 6-и лист на царевицата.

Старане® Голд е вегетационен хербицид за контрол на широколистни плевели при царевица. Еталон срещу поветица. Той е комбинация от активните вещества флуроксипир и флорасулам, които са с различен механизъм на действие и така предоставят отличен контрол срещу плевелите.

Прилага се от 1-ви до разтваряне на 6-и лист на царевицата в доза 120 мл/дка.

Тренд® 90е класика при прилепителите.

Тренд® 90 подобрява прилепимостта на хербицида и неговата абсорбция в листата на третираните растения. Той се предлага безплатно със следните продукти:

1 кг Ариго™ + 0,5 л Тренд® 90

1 кг Принципал™ Плюс + 0,5 л Тренд® 90

През 2019 г. търсете по-добрата цена с пакетните ни предложения:

Виктус® ОД+ Мустанг®

Или

Виктус® ОД+ Кабадекс Eкстра

Тези пакети ще предоставят безупречно справяне с плевелите при царевица, с възможност за гъвкаво приложение.

Скъпи приятели, желаем ви успешна 2019 година! На добър час в приключението, наречено земеделие! Ние ще бъдем винаги до вас, когато ни потърсите за съвет или помощ!

Земеделието е нашата обща мисия –да я изпълним!

етикети:
Прочетена 816 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта