АКАДЕМИЯ "Земеделско образование и наука" Избрана

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,
Logo azonНа 15 ноември 2021 г. (понеделник) от 17:30 часа е предстоящо откриването на Втората учебна година на „Академия земеделско образование и наука“ / www.acadzon.bg / с модула „Приложни аспекти на растителната защита“. Обучението в АЗОН се провежда комбинирано – Онлайн, в най-слабо активния земеделски период (от средата на м. ноември до средата на м. март) и присъствено, на полето - по определен график в активния сезон.
През тази учебна година Академията разширява своята дейност като обхваща общо 7 модула, които включват 19 учебни дисциплини. Освен двата модула, „Приложни аспекти на растителната защита“ (с 6 дисциплини) и „Почвено здраве“ (с 4 дисциплини), с които стартира дейността си през 2020 година, АЗОН предлага още следните пет модула: „Икономически, организационни и институционални проблеми на аграрния бизнес“ (с 4 дисциплини), „Агроекология и биологично земеделие“ (с 2 дисциплини), „Селекция и семепроизводство“, „Лозарство“ и „Овощарство“ всеки от тях с по една учебна дисциплина. Желаещите да се обучават в Академията има възможност да запишат едновременно повече от един модул. Представените в сайта на Академията учебни програми могат да претърпят известни промени, съобразявайки се с интересите на курсистите. Преподавателите в „Академия земеделско образование и наука“ са между най-подготвените и най-разпознаваемите в своята област специалисти в България.
За повече информация, относно предстоящата учебна 2021/2022 година и записвания, посетете сайта на „Академия земеделско образование и наука“: www.acadzon.bg
Тел: 0897994030 – проф. Тоньо Тонев Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Прочетена 4741 пъти Последно променена в Понеделник, 01 Ноември 2021 15:11
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.