Агрохороскоп 2019 (Овен, Телец, Близнаци) Избрана

Има ли време, по-благоприятно за земеделието, от годината на Жълтата Земна Свиня?  Изглежда звездите са се подредили така, че да благоприятстват земеделците. Под бдителното свинско око ще разцъфнат градините, ще изкласи пшеницата, ще се народят теленца, агънца, козички и разбира се, прасенца.
 
Овен
Звездите ви препоръчват да се заемете със животновъдство. Разбира се, с овцете най-лесно ще намерите общ език. Ако ви провърви може да получите субсидии (обърнете се към небесния покровител на Овните Марс или в МЗХ). Ако ви провърви, не забравяйте да благодарите на Жълтата Земна Свиня.
Телец
Стихията на Телеца е Земята. Със Свинята са почти колеги - и двете добичата са домошари, и двете се грижат за прехраната на хората. Така че годината за вас обещава да бъде богата и добивна. Много е вероятно да ви одобрят по програма за инвестиции в земеделска техника (ако Юпитер ви е консултант). Не прекалявайте с минералните торове - грижете се за здравете на почвата, в противен случай Свинята ще ви се разсърди, тъй като е Земна. Можете да пробвате технологията за директна сеитба No-Till (при това следете фазите на Луната и статиите във вестник "Гласът на земеделеца" по темата).
 Близнаци
Близнаците са отворени за всичко ново и необичайно, тъй като самият Меркурий е покровител на този знак. И той препоръчва през годината да отглеждате необичайни култури. Например, амарант. Звездите му предсказват голямо бъдеще. Или рискувайте с производството на коноп - за влакно, а не за това, за което си помислихте. Много е рентабилно, а и не са необходими хербициди. През юли се пазете от къртици и от ретроградния Марс. Ще ви помогнат сеитбата на едногодишни бобови култури, благосклонността на Венера и съветите на специалистите на "Гласът на земеделеца".
 
Следва
П.С. 
Редакцията не носи отговорност за несбъднали се предсказания
Прочетена 803 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

728x90 2

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта