В извънредно положение: Промяна в режима на кампанията по директните плащания Избрана

Земеделското министерство спусна указания към областните и общинските земеделски служби, както и към земеделските производители в страната - заради извънредното положение, въведено в страната и ограничителните мерки, свързани с разпространението на коронавуриса.

Стопаните да подават своите заявления по директните плащания само по електронен път – през Системата за електронно управление, призовават от ведомството.

За всички земеделски производители, които нямат възможност да попълнят заявленията си за подпомагане дистанционно, ще бъде изготвен график за подаване на заявленията в съответната общинска служба по земеделие.

Приканват се земеделските стопани към стриктно спазване на графиците, които ще бъдат оповестени в общинските служби по земеделие (ОСЗ) и ще бъдат публикувани на страницата на Областната дирекция „Земеделие“.

Желание за включване в график може да заявите по електронна поща или по телефон. На сайта на всяка Областна дирекция "Земеделие" ще откриете телефон и електронна поща за контакт.

Областните и общинските служби „Земеделие“ вече са в режим на работа, съобразен с извънредното положение, показа проверка на „Гласът на земеделеца“. В стая работи само по един служител, останалите са на дистанционен режим.

Ситуацията с разпространението на заразата остава динамична, има вероятност срокът за кандидатстване по директните плащания за Кампания 2020 да бъде удължен.

Прочетена 17767 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта