“NaanDanJain”- 80 години опит в напоителните системи Избрана

В днешно време метеорологичните условия са най-голямата пречка за всеки един земеделец. Промяната в климата е факт и ние трябва да се приспособяваме към новите условия на работа и да прилагаме нови и алтернативни методи с цел подобряване и увеличаване на нашата продукция. Не случайно Министерски съвет прие „Национална стратегия за адаптация към изменението на климата (АИК)“ и план за действие към нея. В плана за действие се предвижда увеличаване на напояваната площ с 30 000 ха, инвестиции 50 млн. евро, увеличаване на напояваните площи с интензивни култури с 20%, увеличаване на добива на плодове с 2%, увеличаване на добива на зеленчуци с 10%.

Agrotaim02Ние от Агротайм Техник ООД, бидейки дъщерно дружество на Агротайм ЕООД, една от най-иновативните земеделски фирми в България, от първа ръка знаем всички трудности, с които се сблъскват земеделците днес. Продуктите и услугите, които предлагаме на нашите клиенти са първо и преди всичко изпитани на нашите полета и овощни градини, доказали своята ефективност и надеждност. Това ни дава едно предимство пред нашите конкуренти, защото ние можем да покажем реални резултати от използването на нашите продукти, а също така и да покажем тяхната издръжливост и качество.

Agrotaim03От 2018 г Агротайм Техник е официален представител за България на световния лидер в напоителните системи “NaanDanJain”. Това е израелска компания с над 80 години опит в напоителните системи и оперираща в над 120 държави по целия свят. Напоителните системи, било то пивотни системи за открити полета или капково напояване, се правят по индивидуални проекти спрямо нуждите на клиента. В допълнение към това всяка една система може да бъде снабдена с безконтактно управление, т.е. седейки вкъщи с телефона, всеки може да активира или деактивира системата и да следи актуалното й състояние. Също така при евентуален проблем, тази функция позволява на нашия екип поддръжка от разстояние да провери от къде идва този проблем, в някои случаи дори и да го отстрани от разстояние. Важно е да се отбележи, че нашите напоителни системи не се използват само за напояване с вода на насажденията, а също така и за торене. Това позволява прецизна дозировка на тор, а също така и спестява една обработка с машина на полето или овощна градина.

Прочетена 1217 пъти Последно променена в Четвъртък, 21 Май 2020 09:57
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта