Земеделски дронове ще бъдат сред новостите на панаира "Селското стопанство и всичко за него" в Добрич

Дронове за пръскане на посевите с препарати и мобилни предприятия за хранителната индустрия са сред новостите, които ще бъдат показани на предстоящото 27-о издание на изложението "Селското стопанство и всичко за него" в Добрич, съобщи на БТА Звезделина Иванова, изпълнителен директор на "Добрички панаир"АД, който е сред организаторите на форума. Изложението ще се състои в дните между 30 юли - 2 август в спортния компелкс "Простор". Вече 65 фирми, между които и от Гърция и Румъния, са потвърдили своето участие в изложението.
Заедно с мобилна мандра за първи път на панаира ще бъде демонстриран и комбайн за прибиране на орехи, сливи, праскови и други плодове, посочи Иванова. По думите й изложителите ще отговорят на засиления интерес на земеделските стопани и към отглеждането на етерично-маслени култури, като ще предлагат техника за обработка на насажденията, оборудване за извличане на маслото, разсад и други.
На панаира ще бъдат изложени и нови модели трактори, комбайни, сеялки и други селскостопански машини. Земеделските производители ще могат да си осигурят и семена за пшеница, ечемик и други полски култури за есенната сеитба.

Прочетена 1292 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: (+359) 02 846 43 33
Факс: (+359) 02 846 42 33

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта